Alătură-te Grupului „FARMACIȘTI, ASISTENȚI și STUDENȚI la FARMACIE”

Dacă ești interesat/ă de domeniile Farma/Sănătate/Chimie, alătură-te Grupului de discuții de pe Facebook: „FARMACIȘTI, ASISTENȚI și STUDENȚI la FARMACIE” – AICI.

Grupul a ajuns ajuns la peste 19.000 de membri!
Acest grup a fost creat cu scopul de a forma o comunitate puternică a specialiștilor din domeniile Farma/Sănătate/Chimie și a celor interesați de aceste domenii.


În acest grup se postează noutăți despre cele mai importante evenimente creditate EFC și EMC, oferte de joburi, noutăți din domeniul medical și se promovează servicii și produse din domeniul Farma/Sănătate/Chimie.

 


Este deosebit de importantă comunicarea în aceste domenii și contează să fim înconjurați de persoanele potrivite.


Înscrie-te și tu!

REGULAMENT:

Acest grup a fost creat pentru a facilita comunicarea între profesioniștii din domeniu farmaceutic și viitorii famaciști.

Vă rugăm să postați doar subiecte din domeniul medical, farmaceutic și chimic. Orice postare care nu are legatură cu aceste domenii va fi ștearsă/neaprobată, iar utilizatorul respectiv va scos din grup.

În acest grup:
-poți posta noutăți/curiozități din aceste domenii; 
-îti poți promova afacerea, pagina web și pe cea de Facebook din aceste domenii, respectiv postările aferente;
-îți poți promova produsele și serviciile din aceste domenii;
-poți posta cereri și oferte de locuri de muncă din domeniile respective;
-se pot deschide discuții referitoare la subiecele ce vizează domeniile respective.

Postările trebuie facute în așa fel încât:
-să utilizezi un limbaj decent; postările cu limbaj vulgar nu vor fi aprobate și utilizatorii respectivi vor fi scoși din grup;
-să nu aduci injurii colegilor, să nu intri în polemici, să nu faci publicitate negativă sa nu denigrezi profesiile de medic, farmacist și asistent de farmacie.

Observație:
Administratorii îți asumă dreptul a de modifica regulamentul și de a introduce reguli noi în măsura în care este necesar.
Administratorii au putere de decizie deplină asupra postărilor care sunt aprobate, persoanelor blocate sau față de accesul noilor membri.

Pentru a primi prin e-mail noutăți referitoare la articole similare pe care le voi publica, te poti abona gratuit la newsletter-ul AlicePiperea.ro, prin completarea formularului de mai jos.

 

Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai noi articole în căsuța de email.
Loading

 

Află mai multe despre mine AICI, AICI și AICI.

 

 

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un comentariu

Acest website foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul pentru politica noastră de cookie-uri și de confidențialitate. View more
Accept