Conferința Med Academy – „Echipa multidisciplinară: cheia succesului în diagnosticul, tratamentul și educația pacientului”

Pe 9 și 10 februarie a avut loc conferința multidisciplinară „Echipa multidisciplinară: cheia succesului în diagnosticul, tratamentul și educația pacientului”, în sala de confetințe a Hotelului Internațional Iași, organizată de Health Media Services.

Seria Conferințelor Med Academy a continuat cu această ocazie cu subiecte de natură multidisciplinară ca răspuns la provocările cotidiene cu care se confruntă personalul medical în practica de zi cu zi. Echipa medicală multidisciplinară este cea care deține cheia succesului în diagnosticul, tratamentul și educația pacientului.

Conferințele regionale Med Academy pun accent pe interactivitate, dezbateri în plen și prezentări de cazuri clinice, reunind KOL din diverse arii de specialitate, workshop-uri și cursuri de comunicare.


SUBIECTE abordate în cadrul acestei confeințe au fost din domeniile: cardiologie și medicină internă, recuperare medicală, urologie și ginecologie, diabet, nutriție și boli metabolice, dermato-venerologie, oncologie, ORL, pneumologie, oftalmologie, ortopedie, alergologie și farmacologie.

PROGRAMUL Conferintei Med Academy a inclus cazuri clinice si prezentari stiintifice de actualitate,  oferind astfel fiecarui medic participant oportunitatea de a-si completa cunostintele,  de a efectua schimb de experienta si de a interactiona cu colegii din alte specialitati medicale.

Această conferință s-a adresat medicilor de familie, medicilor specialiști si farmaciștilor.

Lectorii care au susținut prezentări în cadrul acestei conferințe au fost: Prof. Univ. Emerit Dr. O. C. Mungiu , Președintele Comitetului Științific, Prof. Univ. Dr. Mircea Onofriescu, Prof. Univ. Dr. Lucian Miron, Prof. Univ. Dr. Traian Mihăescu, Prof. Univ. Dr.  Eugen Carasevici, Conf. Univ. Dr. Elena Toader, Conf. Univ. Dr. Camelia Bogdănici, Conf. Univ. Dr. Paraschiva Postolache, Sef Lucr. Dr. Vladimir Poroch și Dr. Viviana Aursulesei.

Conferința a fost creditată cu 16 EFC, 6 EMC și 8 EMC OAMGMAMR

Concluziile, rezumatele și prezentările susținute vor fi publicate pe site-ul www.healthmedia.ro.

Partenerii acestei conferințe au fost:

Calendarul complet al conferințelor organizate de Health Media Services îl poți consulta AICI. Toate conferințele sunt creditate EFC și EMC, iar taxa de participare este foarte accesibilă.

Health Media Services ste o agenție de comunicare integrată și organizare de evenimente medicale, al cărei principal obiectiv îl reprezintă găsirea soluțiilor de promovare personalizate pentru domeniul medical și farmaceutic.

Health Media Services are o echipă tânără și dinamică, iar portofoliul acesteia cuprinde toate modalitățile de comunicare cu lumea medicală.

Mai multe despre agenția Health Media Services poți afla de pe website-ul oficial, AICI.

Te-ar putea interesa și prima ediție a Conferinței MedAcademy ORL.

Pentru a primi prin e-mail noutăți referitoare la articole similare pe care le voi publica, te poti abona gratuit la newsletter-ul AlicePiperea.ro, prin completarea formularului de mai jos.

Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai noi articole în căsuța de email.
Loading

Află mai multe despre mine AICI, AICI și AICI.

0 Comentarii

Lasă un comentariu

Acest website foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul pentru politica noastră de cookie-uri și de confidențialitate. View more
Accept