Curs de legislatie medicală susținut de Maestrul Avocat Dr. Sorin-Dinu Măduța

Vă invităm la noul curs de LEGISLAȚIE MEDICALĂ intitulat „Perspective de înțelegere a consecințelor legale ce derivă din malpraxisul medical. Drepturi și obligații conferite de lege participanților activi și pasivi la actul medical„.

Cursul este susținut de Maestru Avocat Dr. Sorin-Dinu Măduța. Mai multe despre acest mare Maestru al avocaturii am scris mai multe AICI.

Aceste curs este recomandat cadrelor medicale, personalului ce lucrează în ramura de servicii medicale, dar și profesioniștilor din domeniul legislativ / juridic (avocați, juriști, s.a) și tuturor celor interesați.

Cursul este recomandat tuturor celor interesați de acest subiect, care doresc să ia cunoștință de astfel de situații juridice de actualitate și rar dezbătute știintific până acum.

Tematica cursului:

  • Răspunderea civilă a personalului medical.

  • Răspunderea civilă a furnizorilor de servicii de sănătate.

  • Acordul pacientului informat.

  • Obligativitatea asigurării asistenței medicale.

  • Asigurarea obligatorie de răspundere civilă profesională pentru medici, farmaciști și alte persoane din domeniul asistenței medicale.

  • Procedura de stabilire a cazurilor de răspundere civilă profesională pentru medici, farmaciști și alte persoane din domeniul asistenței medicale.

  • Concluzii și efecte finale ale temelor discutate.

Organizam aceste cursuri periodic dar si la cerere pentru grupuri. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la telefon: 0771.430.955.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, click AICI.

Te-ar putea interesa și Cum te omoară amfetaminele?, Top 10 Pastile Deștepte  și Droguri notorii – cocaina.

 

Pentru a primi prin e-mail noutăți referitoare la articole similare pe care le voi publica, te poti abona gratuit la newsletter-ul AlicePiperea.ro, prin completarea formularului de mai jos.

 

Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai noi articole în căsuța de email.
Loading

 

Află mai multe despre mine AICI, AICI și AICI.

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un comentariu

Acest website foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul pentru politica noastră de cookie-uri și de confidențialitate. View more
Accept