Dopajul intelectual – efectele stimulantelor asupra memoriei

Stimulante

„Studiile care examinează efectele cognitive ale stimulantelor care se eliberează pe bază de prescripție medicală asupra memoriei, care se referă la capacitatea de păstrare și accesare a informațiilor, s-au concentrat pe memoria de lucru (abilitatea de a ține și lucra cu informații) învățarea și memoria non-declarativă (învățarea inconștientă).

Studiile au arătat că stimulantele utilizate in dopajul intelectual… „. Citește în totalitate articolul scris de mine >>> AICI, pe website-ul MediJobs.

Despre stimulante am scris și în alte articole. Așadar te-ar putea interesa și Cum te omoară amfetaminele? și Top 10 Pastile Deștepte.

Dacă ești specialist în domeniul medico-farmaceutic, te-ar putea interesa și cartea mea științifică: Dopajul intelectual.

 

Dacă vrei să rămâi la curent cu postările mele despre sănătate, frumusețe și farmacie abonează-te gratuit la site-ul meu prin completarea formularului de mai jos.

 

Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai noi articole în căsuța de email.
Loading

Află mai multe despre mine AICI, AICI, și AICI.

 

 

0 Comentarii

Lasă un comentariu

Acest website foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul pentru politica noastră de cookie-uri și de confidențialitate. View more
Accept