Felicitări celor admiși la Medicină!

 

Felicitări celor admiși la Medicină!

 

A fost un concurs cu grad de dificultate ridicat în cazul universităților de stat, pentru care ați muncit foarte mult și v-ați sacrificat! Ambiția, perseverența și dedicarea dau roade aproape întotdeauna! V-ați pregătit din greu și ați reușit să vă îndepliniți visul, acela de a intra la Medicină! Vă urăm mult succes în continuare pe parcursul facultății și în viitoarea carieră de medic, deoarece greul de acum începe!

Ne bucurăm că reușim an de an să contribuim la pregătirea temeinică a elevilor ce doresc să susțină concursul de admitere la Medicină la universitățile de stat, elevi ambițioși, muncitori, foarte perseverenți, care sunt admiși cu punctaje mari pe locurile de la buget. 

 

Le transmitem încurajări celor care nu au reușit (încă) să promoveze acest concurs și le sugerăm să nu renunțe la visul lor și să se străduiască în continuare!

 

Mai multe detalii, recenzii ale fostilor mei elevi, lecții online demonstrative de CHIMIE si despre cum decurge pregătirea la CHIMIE, găsești AICI.

 

Lecțiile online demonstrative de CHIMIE le poți viziona AICI.

 

Contact: meditatii@alicepiperea.ro

Mesaj WhatsApp: 0770969242

 

 

 

 

 

Prezentarea mea pe Google.

__________________________________________________________________

DATE FIRMĂ

PIPEREA-ȘIANU ALICE PFA

Nr. Reg. Com.: F40/2646/2021

CIF: 45077179

E-mail: office@alicepiperea.ro

___________________________________________________________________

 

0 Comentarii

Lasă un comentariu

Acest website foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul pentru politica noastră de cookie-uri și de confidențialitate. View more
Accept