La Mulți Ani!

La Multi Ani, 2023!

La Mulți Ani!

Pentru că în acest an am realizat multe, am evoluat, am învățat!

Și, pentru că trebuie să fim recunoscători,

Mulțumesc celor care au crezut în mine si care m-au încurajat să mă perfecționez și să devin cea mai bună variantă a mea! Am cunoscut mulți oameni minunați de la care am învățat că trebuie să lupt și să mă reinventez continuu, să nu îmi pierd ambiția și entuziasmul.

Mulțumesc celor care m-au inspirat, m-au încurajat, alături de care am crescut, celor care m-au susținut, de la care am învățat că nu există o rețetă universală a succesului și fiecare în parte trebuie să și-o găsească sau să și-o construiască singur!

Mulțumesc celor alături de care m-am dezvoltat și care mi-au oferit nenumărate oportunități de creștere, de la care am învățat să văd oportunitățile acolo unde alții văd doar piedicile.

Și nu în ultimul rând, le mulțumesc și acelora care mi-au fost potrivnici, pentru că din acele experiențe am avut multe de învățat și de câștigat, din acele experiențe am crescut, mi-am dezvoltat cel mai mult potențialul și am învățat să fiu într-o continuă competiție cu mine însămi!

Îți doresc un Nou An minunat, cu multă sănătate și multe realizări peste așteptările tale!

Știu că anul care vine va fi unul fără egal!

La Mulți Ani!

Dacă vrei să rămâi la curent cu postările mele despre sănătate, frumusețe și farmacie abonează-te gratuit la site-ul meu și dă like paginii mele de Facebook: AICI.

Află mai multe despre mine AICI, AICI și AICI.

0 Comentarii

Lasă un comentariu

Acest website foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul pentru politica noastră de cookie-uri și de confidențialitate. View more
Accept