Managementul infecției Covid-19

„Prevederile actualelor centre pentru controlul și prevenire a bolilor evidențiază faptul că nu este disponibil un tratament specific pentru COVID-19 și subliniază că managementul ar trebui să includă punerea în aplicare promptă a măsurilor de prevenire și control recomandate și a măsurilor de gestionare a complicațiilor. Ghidul centrelor pentru controlul și prevenire a bolilor menționează în mod specific faptul că terapia cu corticosteroizi trebuie evitată, cu excepția cazului în care corticosteroizii sunt indicați din alte motive. Remdesivirul este aflat încă în curs de investigare și este menționat ca opțiune în utilizarea compasională sau în cadrul studiilor clinice în curs de desfășurare.”

Citește în totalitate acest articol scris de mine >>> AICI, pe website-ul MediJobs.

 

Te-ar putea interesa și Remdesivirul și favipiravirul în Covid-19, Diferența între măștile N95 și cele chirurgicale.

 

 

Pentru a primi prin e-mail noutăți referitoare la articole similare pe care le voi publica, te poti abona gratuit la newsletter-ul AlicePiperea.ro, prin completarea formularului de mai jos.

 

Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai noi articole în căsuța de email.
Loading

 

Află mai multe despre mine AICI, AICI și AICI.

 

 

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un comentariu

Acest website foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul pentru politica noastră de cookie-uri și de confidențialitate. View more
Accept