MEDITAȚII MEDICINĂ – VIDEO – Lecția demonstrativă nr. 2

MEDICINĂ

Oferim MEDITAȚII ONLINE la CHIMIE și BIOLOGIE pentru BAC și ADMITERE la FACULTĂȚILE DE MEDICINĂ ȘI MEDICINĂ DENTARĂ ale UMF Carol Davila Bucuresti.

Mai jos am inclus un exemplu de rezolvare a unei grile din culegerile de grile pentru ADMITEREA la MEDICINĂ – secvență dintr-o ședință ONLINE demonstrativă de CHIMIE.

(Complement simplu) Se condensează crotonic glioxalul cu butanona. Câți produși diferiti (fără stereoziomeri) se pot forma în mediul de reactie, dacă se admit doar condensări dimoleculare?

A.2;

B.4;

C.3;

D.5;

E.6.

 

Află rezolvarea detaliată în filmulețul de mai jos, realizat de mine.

 

Contact: meditatii@alicepiperea.ro

Mesaj WhatsApp: 0770969242

 

Lecțiile de CHIMIE ORGANICĂ sunt susținute de mine, iar lecțiile de BIOLOGIE sunt susținute de colaboratorii mei MEDICI – CADRE DIDACTICE UNIVERSITARE. 

Lecțiile organizate de echipa mea au loc DOAR ONLINE.

 

AVANTAJELE lecțiilor ONLINE organizate de mine:

-lucrez doar cu softuri cu licență achiziționată și cu aparatură performantă;

-au calitate NET SUPERIOARĂ lecțiilor online cu o clasă de 20-30 de elevi, deoarece lucrez în grupe mici de elevi și utilizez cameră video Full HD, microfon profesional și platforme cu licență achiziționată ce oferă video High Definition (de înaltă rezoluție) și sunet de calitate superioară;

-am posibilitatea înregistrării in format High Definition (de înaltă rezoluție) a tuturor ședințelor la care elevul lipsește din diferite motive, astfel încât să nu piardă absolut nimic din materia parcursă;

teoria este actualizată continuu și prezentată foarte detaliat, particularizată pe „chihițele” din grilele de admitere, cu multe explicații în plus față de manualele din bibliografie – elevul va primi acces la teoria lecțiilor parcurse împreună în format pdf și va avea acces la aceasta pe toată durata colaborării noastre; asadar ofer elevului acces la tot materialul teoretic al lectiilor parcurse impreuna pentru admiterea la Medicină în format pdf, foarte bine organizat și particularizat pe detaliile din grilele de admitere;

-la finalul fiecărei ședințe elevul va primi acces la rezolvarea problemelor de calcul/grilelor și tot ce am notat în ședința respectivă (în format pdf), precum și la temele corectate, tot în format pdf; la aceste fișiere va avea acces pe toată durata colaborării noastre;

-dețin un portofoliu digital cu peste 26.000 de grile de chimie organică actualizate și organizate pe capitole, din toate centrele universitare din țară cu Facultate de Medicină și facultăți cu probă de admitere la chimie organică, precum și din alte materiale auxiliare; elevul va avea acces la baza de date de grile a capitolelor parcurse împreună pe toată durata colaborării noastre.

 

Mai multe detalii, recenzii ale fostilor mei elevi, lecții online demonstrative de CHIMIE si despre cum decurge pregătirea la CHIMIE, găsești AICI.

Pentru a primi prin e-mail noutăți referitoare la articole similare pe care le voi publica, te poti abona gratuit la newsletter-ul AlicePiperea.ro, prin completarea formularului de mai jos.

 

Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai noi articole în căsuța de email.
Loading

 

Te-ar putea interesa și alte lecții online demonstrative de CHIMIE (click AICI).

 

 

 

Prezentarea mea pe Google.

__________________________________________________________________

DATE FIRMĂ

PIPEREA-ȘIANU ALICE PFA

Nr. Reg. Com.: F40/2646/2021

CIF: 45077179

E-mail: office@alicepiperea.ro

___________________________________________________________________

 

0 Comentarii

Lasă un comentariu