Remdesivirul și favipiravirul – substanțe active utilizate în terapia compasională din infecția Covid-19

„O revizuire completă recentă a substanțelor active care ar putea fi utilizate în caz de COVID-19 a fost realizată de o divizie a American Chemical Society care a analizat datele științifice referitoare la agenții terapeutici și vaccinurile pentru coronavirusurile umane începând cu anul 2003, folosind atât literatura publicată, cât și brevetele din întreaga lume. Această analiză a raportat peste 130 de brevete și peste 3000 de potențiali agenți antivirali candidați cu molecule mici cu activitate potențială împotriva coronavirusurilor umane. Aceeași analiză a identificat mai mult de 500 de brevete pentru agenți biologici cu activitate împotriva coronavirusurilor, care includ anticorpi terapeutici, citokine, terapii ARN și vaccinuri.”

 

Citește în totalitate acest articol scris de mine >>> AICI, pe website-ul MediJobs.

 

Te-ar putea interesa și Cum te omoară amfetaminele?, Top 10 Pastile Deștepte  și Droguri notorii – cocaina.

 

Pentru a primi prin e-mail noutăți referitoare la articole similare pe care le voi publica, te poti abona gratuit la newsletter-ul AlicePiperea.ro, prin completarea formularului de mai jos.

 

Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai noi articole în căsuța de email.
Loading

 

Află mai multe despre mine AICI, AICI și AICI.

 

 

 

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un comentariu

Acest website foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul pentru politica noastră de cookie-uri și de confidențialitate. View more
Accept