Scurtă autobiografie – guestpost La Gazette Medicale

autobiografie

Mă numesc Alice Piperea şi sunt absolventă şef de promoţie a Facultăţii de Farmacie UMF Carol Davila din Bucureşti cu media 10.00, sunt farmacist specialist în laborator farmaceutic şi Doctor în ştiinţe farmaceutice.

Totul a început cu pasiunea mea pentru chimie din clasa a VII-a. Am avut o profesoară de chimie excepțională, pe cât de exigentă, pe atât de inspirațională pentru mine. Cu care mai păstrez și astăzi legătura. Încă din clasa a VII-a am participat la olimpiadele de chimie, pentru care m-am pregătit singură. Îmi amintesc că în vacanțele de vară veneam în laborator și făceam diferite experimente sub supravegherea D-nei Profesor.

Chiar dacă pentru mine a reprezentat o mare pasiune, ai mei nu m-au susținut niciodată din acest punct de vedere. Chimia li se părea un domeniu fără viitor, poate și datorită faptului că ei sunt total în afara domeniului chimic/medical.

Citește continuarea >>> AICI.

Pentru a primi prin e-mail noutăți referitoare la articole similare pe care le voi publica, te poti abona gratuit la newsletter-ul AlicePiperea.ro, prin completarea formularului de mai jos.

Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai noi articole în căsuța de email.
Loading

Află mai multe despre mine AICI, AICI și AICI.

0 Comentarii

Lasă un comentariu

Acest website foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul pentru politica noastră de cookie-uri și de confidențialitate. View more
Accept