Sfaturi pentru tinerii farmaciști – interviu acordat Pharma Pro

PharmaPro

Mulțumesc PharmaPro, pentru interviu:

1.Cum ti-ai inceput cariera? Care au fost motivele, contextul, ce/ cine anume te-a calauzit catre UMF – Farmacie? A fost un vis al tau? A fost o conjunctura ?

Totul a început cu pasiunea mea pentru chimie încă din clasa a VII-a, pe care mi-a insuflat-o D-na Profesor de la clasă, o profesoară foarte exigentă cu care țin și acum legătura. Drumul pe care l-am parcurs a fost foarte sinuos, întrucât ai mei nu au fost de acord să urmez chimia, în consecință nu m-au ajutat cu lecții particulare, ba mai mult decât atât, au încercat practic să îmi pună piedici înscriindu-mă la profil real (matematică-informatică, informatică intensiv) în speranța că poate 6 ore de matematică pe săptămână, 7 ore de informatică și 4 ore de fizică vor ucide încet (dar sigur) pasiunea mea pentru chimie. M-am descurcat cu brio la profil real, dar mi-aș fi dorit doar științele naturii. Cu doar 1 oră de chimie pe săptămână la liceu, am reușit singură să îmi dezvolt spiritul autodidact și să învăț singură pentru olimpiade din manuale, tratate (Nenițescu) și cursurile de facultate ale profesorilor mei de liceu. Și așa am ajuns și la Olimpiada Națională de Chimie.

Citește continuarea >>> AICI.

Pentru a primi prin e-mail noutăți referitoare la articole similare pe care le voi publica, te poti abona gratuit la newsletter-ul AlicePiperea.ro, prin completarea formularului de mai jos.

 

Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai noi articole în căsuța de email.
Loading

 

Află mai multe despre mine AICI, AICI și AICI.

 

 

 

0 Comentarii

Lasă un comentariu

Acest website foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul pentru politica noastră de cookie-uri și de confidențialitate. View more
Accept