Successful Women in Business – promovează-te și pune-te în valoare în comunitatea noastră de networking digital profesional!

Am plăcerea de a vă anunța că am fondat pe LinkedIn comunitatea de networking digital profesional dedicată în exclusivitate femeilor, Successful Women in Business.

Successful Women in Business este o comunitate dedicată femeilor. Scopul nostru este să promovăm femeile și interesele lor, facilitând dezvoltarea lor în plan profesional și antreprenorial (business). 

Împreună vom construi o comunitate puternică, cu scopul de a crea noi conexiuni care să susțină dezvoltarea profesională a femeilor!

Așadar te invit să te alături comunității de networking profesional digital Successful Women in Business pe LinkedIn (AICI).

Cum te poți alătura acestei comunități? Contactează-mă în mesaj privat și îți voi da mai multe detalii!

Atenție: această comunitate este destinată EXCLUSIV FEMEILOR!

Pentru a primi prin e-mail noutăți referitoare la articole similare pe care le voi publica, te poti abona gratuit la newsletter-ul AlicePiperea.ro, prin completarea formularului de mai jos.

 

Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai noi articole în căsuța de email.
Loading

 

Află mai multe despre mine AICI, AICI și AICI.

0 Comentarii

Lasă un comentariu

Acest website foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul pentru politica noastră de cookie-uri și de confidențialitate. View more
Accept