Vino la Workshop-ul despre steroizi, stimulante și suplimente pentru sportivi!

Ești pasionat de domeniul sportiv, te duci zilnic la sală și îți dorești să arăți ca pe coperțile revistelor cu un efort minim?

Ei bine, să știi că nu există niciun lift pentru drumul spre succes, ci va trebui să o iei pe scări. Pentru corpul mult visat va trebui să muncești mult, pentru că dacă vei lua steroizi sau stimulante pentru a arde etape, vei face asta cu prețul sănătății, un preț mult prea mare.

Despre riscurile la care te supui atunci când consumi steroizi anabolizanți și substanțe dopante voi vorbi în cadrul primei ediții a Workshop-ului organizat de Asociația Succes în Educație și Sport.

Vom discuta despre impactul acestor substanțe asupra sănătății tale, cu argumente documentate științific. 

Acest curs este unul amplu și complex, fără a fi exhaustiv, documentat științific din surse bibliografice de actualitate, dar prezentat pe întelesul publicului larg, în așa fel încât să te informăm corect despre substanțele utilizate în dopajul sportiv.

Cursul prezintă substanțele dopante și suplimentele sportive din mai multe perspective, atât din punct de vedere legislativ, cât și clinic și farmaco-toxicologic.

Cursul de față abordează următoarele subiecte:

-Distincția dintre medicament și supliment alimentar, relația dintre medicament și toxic.

-Riscurile achiziționării medicamentelor și suplimentelor alimentare din surse neautorizate de pe Internet.

-Abuzul medicamentelor și a drogurilor de mare risc.

-Fenomenul de dopaj sportiv.

-Clasificarea substanțelor utilizate în dopajul sportiv, motivul utilizării acestora în cadrul dopajului sportiv și riscurile pe care cabuzul acestora le presupune.

-Clasificarea substanțelor de risc și mare risc asupra sănătății.

-Steroizii androgeni anabolizanți: definitie, clasificare, produse utilizate în dopaj, mecanisme de acțiune, efecte fiziologice, efectele androgenice, efectele virilizante, indicații reale, contraindicații, reacții adverse, moduri de consum în dopaj, căi de administrare, simptomatologia intoxicațiilor, potențialul dependogen, studii de caz.

-Stimulantele utilizate în dopajul sportiv: definiție, clasificare, mecanisme de acțiune, indicații reale, contraindicații, reacții adverse, potențial dependogen, simptomatologia intoxicațiilor.

-Suplimentele sportive (vitamine, minerale, aminoacizi): caracteristici, clasificare, surse alimentare, importanța lor în organism și efectul benefic în efort, dozele zilnice recomandate în cazul sportivilor, simptomatologia carențelor, cazuri în care este indicată administrarea de suplimente alimentare și cum se administrează acestea corect.

Prima ediție a acestui workshop se va desfășura pe 3 februarie începând cu ora 10.00, la sediul ASES, din Bulevardul Chișinău, numărul 1, în incinta Complex Delfinului, Cercul Magic, etaj 1, sector 2. Cursul se desfășoară pe durata unei singure zile.

Workshop-ul este recomandat pentru antrenori, sportivi, cadre medicale și tuturor celor interesați de acest domeniu.

Mai multe detalii poți afla la telefon: 0771.430.955 (program de luni până vineri între orele 10:00-16:00)

Inscrierile se fac pe: http://asociatiasucces.ro/workshop-despre-steroizi-si-suplimente-alimentare/.

Acest curs a intrat și în atenția Sport Magazin și Sport Profit!

Grăbește-te, locurile sunt limitate

 

Te-ar putea interesa și Steroizii anabolizanți-hormonii au întotdeauna două fețe și Faci ce vrei, dar știi ce faci?Reacțiile adverse ale anabolizantelor.

Pentru a primi prin e-mail noutăți referitoare la articole similare pe care le voi publica, te poti abona gratuit la newsletter-ul AlicePiperea.ro, prin completarea formularului de mai jos.

Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai noi articole în căsuța de email.
Loading

Află mai multe despre mine AICI, AICI și AICI.

0 Comentarii

Lasă un comentariu

Acest website foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării îți exprimi acordul pentru politica noastră de cookie-uri și de confidențialitate. View more
Accept