MEDITAȚII la CHIMIE ORGANICĂ și BIOLOGIE pentru BAC și ADMITERE la FACULTĂȚILE DE MEDICINĂ ȘI MEDICINĂ DENTARĂ DE STAT!

Te pot ajuta să ajungi la performanțele dorite!

Lecțiile au loc DOAR ONLINE!

Lecțiile mele online au calitate NET SUPERIOARĂ lecțiilor online cu o clasă de 20-30 de elevi, deoarece lucrez individual sau în grupe de 2 elevi și utilizez  camera video Full HD, microfon profesional și platforme cu licență achiziționată ce oferă video High Deffinition și sunet de calitate superioară!

Iată câteva dintre rezultatele și recenziile foștilor mei elevi și ale părinților acestora mai jos:

MEDITAȚII la CHIMIE ORGANICĂ și BIOLOGIE pentru BAC și ADMITERE la FACULTĂȚILE DE MEDICINĂ ȘI MEDICINĂ DENTARĂ DE STAT!

Te pot ajuta să ajungi la performanțele dorite!

Sunt cadru didactic universitar (Lector universitar) la Facultatea de Farmacie din Bucuresti, sunt Doctor in Stiinte Farmaceutice (specializarea chimia medicamentului) si farmacist primar in laborator farmaceutic. Am 11 ani de experienta in profesorat si 13 ani experienta in meditatii. Am absolvit un masterat în domeniul psihopedagogiei. Am terminat Facultatea de Farmacie din cadrul UMF Carol Davila în calitate de sef de promotie, cu media 10.00 si am referinte foarte bune de la toti profesorii care m-au format. Sunt fostă olimpică națională la chimie. Rezumatul CV-ului meu îl găsești AICI.

Am 20 cărți didactico-științifice publicate în domeniul Chimie și Toxicologie, dintre care 16 în calitate de unic autor și 1 carte științifică în domeniu Toxicologie în limba engleză la o editura internațională. Cărțile sunt disponibile spre achiziție on-line AICI și AICI.

Am 29 articole științifice publicate în baze de date internaționale, inclusiv în reviste cotate ISI.

Dacă am suficient timp la dispoziție, elevilor cu care lucrez le predau materia de la zero, începând cu noțiunile de bază de chimie generală, astfel încât să creez o bază solidă de lucru și de înțelegere a materiei.

Pe langa manual, ofer elevului fise suplimentare de pregatire teoretică, în funcție de nivelul său de pregătire și probleme de calcul sau studiu practic suplimentare, pe grade diferite de dificultate, în funcție de nivelul de cunoștinte pe care dorește să îl atingă.

Dețin foarte multe materiale didactice teoretice și grile de evaluare pe diferite nivele de dificultate.

Pregatirea oferită este de calitate, individualizată pentru fiecare elev în parte, pentru ca fiecare elev este diferit, învață într-un mod/ritm diferit de restul și are nevoi diferite.

Stilul de predare/rezolvare a problemelor este strict individualizat pentru fiecare elev, iar ritmul de parcurgere a materiei este în funcție de capacitatea de învățare a elevului, dar și de timpul pe care îl am la dispoziție, nu trec peste aspectele pe care elevul nu le-a însușit, ci insist asupra acestora (în limita timpului disponibil), explicându-le din nou în așa fel încât acestea să fie în totalitate și corect reținute.

Predau materia oferind explicații logice, în așa fel încât să formez raționamente corecte elevului, astfel încât să se descurce în situații noi, cu probleme noi. Formez elevului un mod de gândire, nu vreau ca elevul să învețe mecanic materia sau modul de rezolvare a problemelor.

În funcție de timpul pe care îl am la dispoziție, predau elevului fiecare lecție în parte, îl învăț materia logic, lucrăm probleme de calcul și grile pe grade diferite de dificultate, de la ușoare la dificile. 

Unul dintre cele mai importante aspecte este reprezentat de faptul că învăț elevul/studentul să fie autodidact și cum să abordeze modul de învățare al acestei materii astfel încât informațiile să se fixeze cât mai bine.

Teoria va fi prezentată pas cu pas, foarte detaliat, particularizată pe “chihițele” din grilele de admitere, cu multe explicații în plus față de manualele din bibliografie, astfel încât elevul să reușească să înțeleagă logic materia și să facă multe corelații între noțiuni.

Teoria pe care o predau este actualizată continuu, în funcție de dinamica materiei de admitere.

Sunt disponibilă în toate vacanțele școlare, inclusiv în vacanța de vară, deci pot asigura o pregătire continuă elevului.

În funcție de timpul pe care îl am la dispoziție pentru pregătirea elevului și nivelul de cunostințe al acestuia, frecvența ședintelor poate varia de la caz la caz.

Ședințele au loc exclusiv ONLINE!

 

Ofer și rog SERIOZITATE!

Pentru detalii, te rog să mă contactactezi în privat.

Află mai multe despre mine AICI, AICI, AICI și AICI.

Exemplu de lecții online demonstrative poți viziona AICI:

Contactează-mă pe Facebook – click AICI,

la adresa de e-mail: alicepiperea@yahoo.com

sau prin intermediul formularului de mai jos:

Scrie-mi NUMĂRUL TĂU DE TELEFON în mesaj și te voi suna să discutăm mai multe detalii.

În caz contrar, s-ar putea ca răspunsul meu să intre în folderul spam și să nu ajungă la tine.

    Nume (obligatoriu)

    Email(obligatoriu)

    Subiect

    Mesaj

    22222